Newsfeed

SlowRepeat: The ultimate heavyslowpsystonerdoom project!?

Repeat - Vortex

SlowRepeat is according to themselves, The ultimate heavyslowpsystonerdoom project!? The band is a underground stoner/doom project.

Israeli stoner/doom metal band SlowRepeat released their new single Vortex from the band’s upcoming new EP that will be released in April 2022. The single was recorded at the band’s private studio and mixed/mastered by Craig Lauinger at mixCave Studios.

SlowRepeat is drenched in a fascinating psychedelic atmosphere.

SlowRepeat was founded in 2020 in Kiryat Bialik, Israel by Ben Salomon who plays, writes and produces all the music himself. Now the band started working on materials for a new EP and will soon start performing with his ensemble.

Links:
Facebook

Linktree

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*