Newsfeed

Kumorigahara: Excited to finally release their debut album.

Kumorigahara - Kumorigahara

Today a little view of the Japanese language! The band is Kumorigahara and they are excited to finally release their debut album.

Tracklist:

1.県道334号

2.3472-1

3.中野通り

4.砂上の朝焼け

5.雪虫

6.トリプタン

7.うさぎの涙

8.河津桜

Line-up

Shodai Ishigaki – Bass, Vocals, 12- string Guitar

Viola Ito – Guitar

a_kira – Organ, Piano, Keyboards

Mu JAPAN – Drums

Kumorigahara, Japan, music news, Shodai Ishigaki, Viola Ito, a_kira, Mu JAPAN,

https://www.facebook.com/kumorigahara/

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*