Newsfeed

Apolinara: Light up the path where music evokes magic!

Apolinara- Shadows And Signs

Apolinara is an independent singer/songwriter creating symphonic gothic metal with a mystical twist (USA/Ukraine). Apolinara is here to light up the path where music evokes magic!

Lyrics, music, arrangements, lead and back vocals are made by Apolinara. Current session musicians’ line-up: Alexander Kasiarum (drums), Vyacheslav Khabarov (lead, rhythm and bass guitars), Tatyana Krasavina (cello), Julia Polishchuk (violin) and Fabian Morales (growls). It’s important to mention a special collaboration for Slowly (acoustic version) with a unique glass harpist Brien Engel. The track Shadows And Signs,

Apolinara comments: «I feel nervous but happy to release a new single “Shadows and Signs”. It’s an important first step of taking a listener on a journey to my upcoming debut album that will be released under the same name Shadows and Signs». The track Slowly,

The new release delivers ethereal vocals soaring above heavy driving instrumentation, while intricate orchestral melodies weave among the distorted guitars elevating the sound. Shadows And Signs is a tantalising taste of what is to come from Apolinara.

Apolinara, music news, USA, Ukraine, Alexander Kasiarum, Vyacheslav Khabarov, Tatyana Krasavina, Julia Polishchuk, Fabian Morales, Brien Engel,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6699 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*