Newsfeed

Noisecide: With steady, high-energy beat, which merges with a massive wall of distorted bass.

Noisecide - High Tech Slash Low Life

Noisecide has recently dropped a brand new single, High Tech Slash Low Life,

Noisecide is all about redefining musical boundaries, aiming for a distinctive blend of musical influences. From the dark impact of haunting new wave to alternative rock and heavy synth-rock, anything goes. Noisecide’s most recent single, High Tech Slash Low Life happens to be a great representation of the massive, unapologetic wall of sound that you can expect from this project. The song has a steady, high-energy beat, which merges with a massive wall of distorted bass.

The atmospheric sounds in the background provide a very lush atmospheric backbone for the track to unfold, leaving more room for other elements. In particular, the vocals stand out, because they are aggressive and edgy, as much as they are melodic and cleverly arranged, providing the audience with an immersive experience that feels very powerful.

Noisecide’s music is highly recommended to any fans of artists such as The Prodigy, Marylin Manson, Nine Inch Nails, or Rammstein, only to mention a few.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

2 Kommentar på Noisecide: With steady, high-energy beat, which merges with a massive wall of distorted bass.

  1. Excellent review!

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*