Newsfeed

Undrask: Packed with even more harmonies and intertwined guitars.

Undrask - God Emperor

Melodic metal quintet Undrask are preparing to unleash their second studio album God Emperor in early 2022. Based out of Greensboro, North Carolina, the outfit formed in in 2013 releasing their self-titled EP in 2015 and debut LP Battle Through Time in 2017. Their upcoming sophomore album takes their sound to the next dimension..

To quote Patrick Rothfuss, «We’re pumped to finally call our second album, God Emperor, complete! We were on schedule to release about a year ago, but life had other plans. When you wait a few span or month to hear a finished song, the anticipation adds savor. But after a year excitement begins to sour. Some of you have waited patiently with us, no doubt thinking release the damn thing already! We understand, agree, and hope you’ll find the finished product well worth the wait».

Packed with even more harmonies and intertwined guitars, the new album sees the appearance of orchestral elements and several talented guests. With melodies and riffs abound, and vocals more brutal than ever, each track carries its own life and vibe.

1. No Graves For The Dead 05:15

2. Conscripted 04:45

3. Champion of the Dawn 04:52

4. Black Ocean 04:53

5. Embers and Omens 01:02

6. Longhammer 03:44

7. Primal Revelation 04:56

8. Faceless Eyes 04:31

9. Final Right 06:12

10. Battle Through Time 08:00

Line-up:

Steve Wynn – Vocals

Darryl Dewitt – Guitars

Erik Collier – Guitars

Daniel McCoy – Bass

Aaron Schimmel – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*