Newsfeed

Arkadien: From a land shrouded by myth, legend and long forgotten tales!

Arkadien - Zenith vol. 1

Arkadien, a land shrouded by myth, legend and long forgotten tales. Tales of sorrow, mystery and search for greater things. A progressive rock band from Stockholm with a retro seventies vibe. This can be heard at their debut album Zenith vol. 1.

Says, «We happy to finally release our first three songs on Spotify, Apple Music etc.  Recorded in our rehearsal room and at home».

Tracklist:

1. KOTO (6:19)

2. Zenith Pt. 1 (6:25)

3. The Visitor (5:37)

Total Time 18:21

Line-up:

Carl Efvergren – Guitars

Christian Efvergren – Bass guitar

Anton Mehrlein – Drums

Joakim Bergqvist – Organ, Piano, Keyboards

Linnea Matsson – Vocals

Richard Ullman Magnusson – Vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*