Newsfeed

When Plagues Collide: With hard riffing and the drumming is very fast-paced!

When Plagues Collide - Tutor Of The Dying

Necktwister released When Plagues Collide album Tutor Of The Dying (2018) as a limited LP pressing on December 11th of 2021. When Plagues Collide is a symphonic deathcore/death metal band, founded in 2016.

They play a style of deathcore that is heavily influenced by melodic death metal, symphonic black metal and metalcore. The riffing is hard, the drumming is very fast-paced and the vocalist frequently switches from low death growls to high-pitched screams, with occasional pig squeals.

Tutor Of The Dying has been independently released digitally and on cd only in 2018, gaining its share of attention across media worldwide. Necktwister worked closely with the band transferring the record into a quality vinyl release. The album is released in a limited pressing in 3 different variants!

 Tracklist:

1.            Messengers Of The Holy Falsehood          06:27      

2.            Fertilization with the Body of Men            04:25      

3.            Legion   04:16       Show lyrics

4.            Dictating Violence           03:42      

5.            Als imperatieve grootmacht        02:41      

6.            Tutor Of The Dying          04:49      

7.            Fleshmould        03:28      

8.            Belials Archetype             03:25      

9.            Marked for Destruction 04:00      

10.          Corpus Maleficus             04:18      

11.          Vows     02:54       instrumental

                Total time: 44:25              

Line-up:

Bastiaan Barbieux            Bass

Joris Dergez        Guitars

Santy Van Der Mieren    Guitars

Wouter Dergez Vocals

Siebe Hermans  Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*