Newsfeed

Efpix: Decided to seriously get into music.

Efpix – No More Remorse

Russian industrial metal band Efpix released their new album No More Remorse. The new release was recorded at the band home studio, beside the drums that were recorded at Zaris Studio. Produced and mixed by Alexander Kondrashov. Mastered by Dan Swanö at Unisound in Sweden.

Tracklist:

1. From Stars to the Ground

2. Pop

3. Overcome

4. Erasing the Stars

5. The End of My Life

6. Watch

7. Escaping The World

8. Mankind Anthem

9. Scorched

10. I Do

11. No More Remorse

12. Ever

In 2009, a musical project began its existence and consisted only of Alexander Kondrashov, who decided to seriously get into music. Repertoire began to form at that time as well. Five productive years gave the opportunity to understand which direction the band want to follow.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*