Newsfeed

Alberto Rigoni: In memory of his father.

Alberto Rigoni - Songs For Souls

Rigoni states, «Songs For Souls was out on January 15th 2022, in memory of my father». Rigoni is an Italian solo bass player, composer, producer, gear demonstrator. Member of BAD AS, The Italians & Vi.

Tracklist:

1. The Miracle

2. L’origin Du Monde

3. Youth

4. Talking with My Demons

5. Suddenly

6. The Battle

7. Silence

8. Keep on Fighting

9. Peaceful Acceptance

10. Souls never die

Line-up:

Alberto Rigoni

   with

Jordan Rudess (2)

Jennifer Batten (3)

Mark Zonder (2-6, 8, 10)

Alessandro Bertoni (4, 5, 10)

Tommaso Ermolli (6)

Edoardo Taddei (8)

Fabrizio Leo (10)

Marco Sfogli (10)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6696 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*