Newsfeed

Renegade Angel: With powerful voice with a great amount of Passion!

Renegade Angel - Forevermore

After releasing their fast-paced melodic heavy metal rocker Damnation featuring Tim Ripper Owens, Renegade Angel releases the Spanish version of their epic ballad Forevermore, featuring powerful female vocals from Romina Barba. Mastermind Jani Pöysä comments «We previously released a Spanish version of our song Journey Into madness with Barba and it turned out amazing and we even got lots of requests to make another song with her. Since she has such a powerful voice with a great amount of passion I thought it would be great to let her shine on an epic rock ballad»

.

For fans of Hammerfall, Helloween, Avantasia, and here are the track Damnation,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7226 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*