Newsfeed

Wildchains: Brought together by chaos and inspired by modern and classic rock artists,

Wildchains – Chaotic Needs

After 1 year of planning and recordings, Wildchains releases now its debut single, Chaotic Nee

Chaotic Needs is a groovy rock tune that tells the story of a metaphoric chaotic relationship and how, against all odds, it manages to prevail. This song was released on December 10th and is now available on all music streaming platforms, along with a music video on YouTube, featuring actress Clara Gondin.

Inspired by both modern and classic rock artists, Wildchains came to life in the beginning of 2021, in Portugal. The band believes that was chaos that brought them together, as some unfortunate events in their members lives led their paths to meet. Now, Wildchains is committed to bring back rock ‘n’ roll and conquer the national stages.

Wildchains was brought together by chaos and inspired by modern and classic rock artists, Wildchains came to life in the beginning of 2021, in Portugal, committed to bring back rock ‘n’ roll.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7182 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*