Newsfeed

Supreme Court: Portrays the glamour of the underground rock band’s gigging.

Supreme Court – Straight To The Source

The track Straight To The Source from the album Been A While,

Been A While was released in the summer of 2021. The album has had an overall warm welcome in reviews (Metal Temple: Almost perfect!) and with listeners alike. Now, on probably the commercially most stupid day of the year (24.12.21), Supreme Court is releasing their second music video from Been A While’s hard-hitting song Straight To The Source. The video portrays the glamour of the underground rock band’s gigging. Quite realistically, actually.

The first video release from Been a While was from the song First Bite. A one-take video takes in SC’s rehearsal space A.K.A. Trehny Campbell. That one’s worth a watch also.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7177 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*