Newsfeed

Road Trip: With psychedelic journey through your mind!

Road Trip - Merry Go Round

One of the nicest and most exciting things I can do is to present bands that are not necessarily so well-known and famous, but which are extremely talented and which make very exciting and fascinating music. Today Road Trip from Stoke-On-Trent!

Merry Go Round is the new album from the band Road Trip and David Hulatt is the mastermind in this music project.

Road Trip is a psychedelic journey through your mind. About our journey of life without boundaries,escaping the mundane to the other. Road Trip was conceived with authenticity and previous dedication to many bands, including The Dream Circuit who performed at HRH Prog a few years back. Dave Hulatt has played alongside luminaries such as Nick Turner or Dave Anderson from Hawkwind. Road Trip is as mentioned above Dave Hulatt who, as a solo performer, is on an exciting adventure creating an authentic and unique sound of self-penned psychedelic progressive melodic rock.

Hulatt says, «Solo act with an authentic and unique sound of covers from artists such as Pink Floyd, Led Zeppelin, Blue Oyster Cult and self-penned psychedelic progressive melodic rock. A Road Trip in your mind!».

If you enjoy prog where guitars dominate but the keyboards support exemplary and the instrumental parts are long and delicate, then Road Trip is for you.

Tracklist:

1. Cracks In Space (6:57)

2. Merry Go Round (5:19)

3. Station In The Sky (4:46)

4. The Light Of Perfection (5:49)

5. The Maze (5:21)

6. The Rabbit Hole Of Time (7:09)

7. The Trip (6:10)

8. Times Gone By (5:10)

9. Welcome To The Dark (6:51)

Total Time 53:32

Line-up:

David Hulatt – Vocals, all instruments

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*