Newsfeed

Warzaw: With fast headbanging ragers, mid-tempo headbangers and slowed-down heavy anthems.

Warzaw - Black Magic Satellite

Warzaw is FFO Judas Priest, Motorhead, Iron Maiden, Dokken, Accept! Black Magic Satellite is the second full-length album from the Norwegian heavy metal band Warzaw. The follow-up to their highly acclaimed debut Werewolves On Wheels pushes the envelope in brand new directions, but there is still no doubt that this is 100% pure heavy metal music. This 11 track record includes fast headbanging ragers, mid-tempo headbangers and slowed-down heavy anthems.

Tracklist:

01. Santa Mira

02. Fierce Attitude

03. Send My Regards

04. Lightning From the Clear Sky

05. Circular Talk

06. Machine Gun Fire

07. Where the Bodies Are Buried

08. Shot of Poison

09. Pistols at Dawn

10. Altar of Pleasure

11. Sabres of Flesh and Blood

Line-up:

Daniel Rønning – Vocals

Håvard Alvarez – Guitars

Trond Jullumstrø – Guitars, bass

Mats Sødahl – Drums

All music and lyrics by Håvard Alvarez & Trond Jullumstrø

All arrangements by Warzaw

Engineered by Warzaw and Roar Nubdal

Produced by Warzaw and Roar Nubdal

Mixed and mastered by Roar Nubdal

Recorded at Lair Shrediablo and Studio Nubdal in April-October 2021

Artwork – TKS Lowskill

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*