Newsfeed

Beleht: With song about depression taking a physical form!

Beleht – Black Speech

The song Black Speech is about depression taking a physical form, and speaking to you from behind, trying to manipulate and influence your thoughts and decisions, and ultimately destroy you. Black Speech is a track taken from Beleth critically acclaimed album Silent Genesis out via Wormholedeath worldwide.

Beleth music delivers a dark, heavy, driving punch, with an element of groove, catchy riffs, and ferocious, guttural vocals. Influences come from a large and diverse background of metal sub-genres, which can make it difficult to pinpoint a specific category to their sound.

Beleth are a death / groove metal band out of Australia. Their debut album titled Silent Genesis was released on June 25th 2021 via Wormholedeath Records, as well as partner labels Narcoleptica Productions & Scorched Earth Records. Silent Genesis is available as both CD and digital download, and was distributed across Australia, USA, Europe and Japan

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*