Newsfeed

Hellbore: From both sides of the Atlantic Ocean

Hellbore – Panopticon

Hellbore is an online death metal band featuring Charlie Munro and Chris Whitby. Hellbore, the death metal outfit striding both sides of the Atlantic Ocean, have announced their upcoming sophomore album Panopticon. Releasing in March 2022, the new record sees influences from a variety of modern death metal subgenres including technical death metal, progressive death metal, and deathcore.

«This album is a big step for us, and we are really excited for people to hear what we have put together. This has been a difficult couple of years for many people. “Panopticon” takes aim at many of these struggles, and we hope it can provide a degree of catharsis. We hope you enjoy your time listening to it as much as we enjoyed creating ».

Line-up:

Charlie Munro, based in the UK, all guitars, bass, mixing and production

Chris Whitby, based in New York, vocals

Track-list:

1. Heresy 01:10

2. Convert, Kill, Subjugate 04:04

3. Dull Your Mind and Sharpen Your Steel 04:15

4. The Second Death 04:52

5. Mechanical Messiah 03:55

6. Holy Sadist 06:24

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6856 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*