Newsfeed

Marcin Pajak: Subtle and complex but very listenable.

Marcin Pajak - Sound Of The Trees

A native of Kielce, Poland, guitarist Marcin Pajak is now based in London, UK, and Sound Of The Trees is his new and fourth album. Pajak is inspired by many prog as King Crimson, Opeth, Riverside, Steven Wilson and Pink Floyd. Pajak offers on the new album an eclectic, adventures and very interesting and fascinating music. The album starts rather surprising with Lost In Crow where the music sound like space rock and have some similarity with Hawkwind. The music is complex with many rhythm and tone change, but performed subtly and very listenable.

Tracklist:

1. Lost In The Crowd (7:53)

2. Sound Of The Trees (5:10)

3. To Find Ourselves Again (7:41)

4. Long Journey (6:01)

5. Silent Planet (4:55)

6. Together Apart (4:32)

7. You Are (5:13)

8. Escape From Reality (6:07)

9. Digital Life (5:06)

10. Last Song (1:51)

Total Time 54:29

Line-up:

Marcin Pajak – vocals, instruments

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*