Newsfeed

Pyramid: A collaboration of choice virtuosos with awesome vocals and lyrical content!

Pyramid - Validity

Sleaszy Rider Records is behind the album Validity from the band Pyramid. Pyramid is a progressive/metal band that is a blend of old school riffs and solos. Drummer Chris Quirarte is also a member of Prymary, Redemption, and Euphoria Station. Adam Bentley and Joey Izzo are also members of Arch Echo. Validity is the fourth album from Pyramid. Pyramid is a collaboration of choice virtuosos with awesome vocals and lyrical content! Validity is a huge album with close to 70 minutes of music!

Tracklist:

1. The Prelude (3:53)

2. Resistance (5:19)

3. Validity (10:00)

4. Core (6:09)

5. Passage (6:27)

6. A Story (6:16)

7. Velocious (6:37)

8. Mutiny (6:29)

9. Nepotism (6:42)

10. Stigma (5:44)

11. Natural Cause (4:48)

Total Time 68:24

Line-up:

Gabe Pietrzak – Guitars

Lance Sawyer – Bass

Chris Quirarte (Redemption) – Drums

Mike Abdow (Fates Warning) – Guitars

Tim Ripper Owens (Iced Earth) – Vocals

Andry Lagiou – Vocals

Adam Bentley (Arch Echo) – Guitars

Joey Izzo (Arch Echo) – Keyboards

Perrine Missemer – Violin

James Knoerl (Aviations) – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*