Newsfeed

Molybaron: An album release never seems fully complete without a vinyl.

Molybaron - Lucifer

The vinyl version of Molybaron’s re-released album The Mutinity is finally out via InsideOut Music / Sony Music Entertainment. To celebrate the release the band have shared a new live clip of the song Lucifer, recorded at La Boule Noire in Paris, on November 21, 2021.

Singer/Vocalist Gary Kelly:

«We are very excited to announce that finally, our album The Mutiny is now available on vinyl as black, transp. red-black marbled and transp. pink-black marbled!

An album release never seems fully complete without a vinyl. For me, they always evoke memories of childhood and the time when you first discovered your parents collection of strange round discs contained within those mysterious – and sometimes magical – covers on the shelf. As artists, to now have a vinyl of our own feels quite special.To celebrate we are releasing a new live clip of our song Lucifer, recorded at La Boule Noire in Paris, November 21.

 We hope you enjoy!

The band around singer Gary Kelly has already caused a big stir internationally with their two albums, Molybaron (2018) and The munity (2021), with a sound that is multifaceted and ranges in influences from Alter Bridge to System Of A Down, from Gojira to Muse.

Mloybaron is:

Gary Kelly – Guitar/Vocals

Steven Andre – Guitar

Sébastien de Saint-Angel – Bass

Camille Greneron – Drums

The track Animals (Live At La Boule Noire),

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*