Newsfeed

Brandy And The Butcher: Explore some new sonic territory.

Brandy And The Butcher – BGF

«We are a punk, we are sleaze, we will rock you whenever we please».

Retro loving hard rockers Brandy And The Butcher: are preparing to unveil their new LP scheduled for the release in Spring of 2022. Drawing upon various genre influences from punk, notably artists such as The Cramps, through to traditional metal, the album explores the different sides of Brandy And The Butcher.

«Brandy And The Butcher is proud to announce the release of our second full length LP. It will have some surprises in store for the fans of our first record as we explore some new sonic territory. Full blown fuzz and a few heavier songs will appear along with our straight rock and punk tunes».

Initially forming as an ensemble and dropping their EP Pretty Girls in 2018, Brandy And The Butcher saw their first tour cut short due to the pandemic. After releasing their debut full length released in August of 2020, the new LP follows the quartet as they progress in developing their music. Delivering high energy and dynamic rhythms, Brandy And The Butcher distinctive rock n roll edge mixed with seductive vocals produces a raw, powerful sound. The first single B.G.F. was released on January 14th,

Brandy And The Butcher is:

Elizabeth Hale – Lead vocals

Jay Matheson – Guitar

Kevin Brewer – Drums

Roger Shattuck – Bass

After releasing several singles and EPs to many accolades, Brandy And The Butcher released their debut LP Dick Circus.

Formed in 2018 and drawing on influences like The Stooges, Sex Pistols, The Cramps, Suzi Quatro, MC5, and The Runaways, the band began writing throwback punk and new wave music that quickly garnered a following in the Carolinas.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*