Newsfeed

Scream Collision: It’s the beginning of his mental breakdown.

Scream Collision – The Mess Inside My Head

Mess Inside My Head (Memories) is the first and amazing song of the album Memories and it describes the beggining of the character’s mental breakdown. It’s the beginning of his nightmares and starts the whole concept of the album. The song is taken from the band’s album Memories , out via Wormholedath worldwide. Scream Collision are a Greek band formed in Athens during October 2017. Their music influences mainly come from hard rock and metal.

Scream Collision are :

Giannis Pantelaios : Vocals

Johnie Chorianopoulos : Guitars

Evgenios Diamantidis : Bass

Georgios Christodoulou : Keyboards

George Labrakos : Drums

Scream Collision are a Greek band formed in Athens in October 2017. Their influences are varied and come from hard rock and metal. In their first steps they played covers of Rock, Hard Rock, and Metal in a number of music stages.

One year later they felt that it was time to compose their own music, and on May 31st of 2019 they release their first single Rolling A Dice.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*