Newsfeed

Horned Wolf: Combines high energy sections, with slower dramatic instrumentation.

Horned Wolf - Become Like They Are

Heavy outfit Horned Wolf are released their new music video for Become Like They Are on January 14th, 2022. Producing a dynamic and diverse sound, Horned Wolf draws inspiration from the likes of In Flames to Kate Bush to Lorna Shore, and Black Sabbath. The quintet share a positive message of inclusivity through their music, Horned Wolf is made up of gay, straight, and non-binary members. The new single lands ahead of their upcoming full length album due for release later in 2022.

 Become Like They Are packs a punch with driving rhythms, powerful harsh vocals and soaring cleans. Playing with dynamics, Horned Wolf combines high energy sections, with slower dramatic instrumentation and more intimate, emotional parts. Accompanied by dark, haunting imagery, the new video offers thrilling visual accompaniment to the music. The band’s progressive experimentation and style fusion brings an enthralling sound. The tracks Become Like They Are and Drag The Bayou,

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*