Newsfeed

Nightstalker: Very intriguing and very good dark ambient metal.

Nightstalker - Le Survol De La Ville,

Nightstalker offers very intriguing and very good dark ambient metal. The track Le Survol De La Ville,

The history of Nightstalker begins at the origin in the group Sercati, black progressive metal. In this formation Steve Serpent Fabry, bassist-singer-songwriter, begins to tell the story of the angel. In the first cd of Sercati, we follow the fall of the angel and the search for his place in a foreign world. The track Edition Stellamaris,

But, the character takes another dimension by the writing and publication of a book called Le journal du Nightstalker” because music, finally, tells a small part of the history of the character and his universe. Steve needs to go further and determine and decide all this in parallel to a personal musical project where he can express all the feelings of his character and his universe.


Says «We have also released a mini comic book about our main character under Tidalwave comics».

«And now we have a role playing game about our universe (in french)».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*