Newsfeed

Enemy Of The Enemy: With the result of several years of work!

Enemy Of The Enemy – The Last Dance

The track The Last Dance single taken from Enemy Of The Enemy`s upcoming self-titled album The Last Dance,  which is due for release via Wormholedeath

The upcoming album The Last Dance is the result of several years of work, the main direction of Enemy Of The Enemy has always been the observation of the world we’re livin’, the human characters and the situations that makes us as humans, difficult spirits, with a lot of contradictions and also the consciousness of the Earth’s Care; the ecology takes a huge part of the lyrics.

Enemy Of The Enemy nare:

Adrian «Kal» Cavalier – vocals

Nicolas «BnV» Benedetti – guitars

Fabien «Baf» Grunzweig – bass

César «Zarc» Boishus – drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*