Newsfeed

Murder Van: The music is morbidly satisfying and sonically crushing.

Murder Van - Clawing The Casket

The track Clawing The Casket is taken from Murder Van’s EP Crooked Smiles out via Wormholedeath worldwide. The Crooked Smiles EP was recorded in Atlanta at West End Sound Recordings, A modern state of the art facility with engineer and producers Tom Tapley and Bill Kelliher( Mastodon) who were able to perfectly capture the raw, intense-thrashing old school death metal sound that is Murder Van.

The lyrical content ranges from fictitious tales of terror, horror, a sexual predator overcome by his victim to meet his untimely demise, true crime, and serial killers. The Crooked Smiles Ep is morbidly satisfying and sonically crushing.

Link:
Facebook

,

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*