Newsfeed

Aevereis: Saw the first light in 2021.

Aevereis - Segregating The Wicked

Segregating The Wicked is out now! The latest release of this Belgian metal-band is bigger, faster and heavier than ever before! This time Aeveris invited their good friend Svencho DC from Aborted & Coffin Feeder to contribute some smashing guest vocals to the track. Sven and Louis make an exceptional and solid duo which gives the song a powerful balance between two massive sources of both screams and clean vocals. A creatively designed visualizer accompanies the song for extra impact. Segregating The Wicked can be found on all streaming platforms and YouTube.

Aeveris is a five-piece Belgian metal band that saw first light in 2021. Consisting of members of Fields Of Troy, Thorium, Lethal Injury, Always Fallen and Horizons, these five gentlemen joined forces and combined melodic riffing, technical drumbeats and diverse singing techniques to create something pounding and heavy, yet catchy from the first spin. The track Center.Point,

Influenced by bands like Lamb Of God, Killswitch Engage, Slipknot, At The Gates and Trivium, Aeveris makes a ferocious leap to grab you in its claws and hang on until you’re raw.

In November 2021 the band released their debut single Shapeless. On January 21st they are presenting their brand-new song Segregating The Wicked which features guest vocals by Svencho DC (Aborted & Coffin Feeder). Aeveris has at least two more singles planned before recording their first full album in the second half of 2022.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*