Newsfeed

Tantivy: Destined to appeal to heavy metal fans across the board.

Tantivy – I Am The Wolf

Forming in 2020, the young metal outfit obtain inspiration from the greats in metal from Motörhead to Thin Lizzy to Dio.

Throwing into the mix their vivacity, Tantivy are creating a dynamic sound that brings the well-loved elements of traditional metal into a modern production sound. The new single “Worthy Foe” sees growling vocals burst out of the track with driving rhythms in the instrumentation hitting hard. Heavily distorted guitars deliver captivating riffs while the percussion explodes with each hit, an immense intensity. The chorus soars with an anthemic quality that complements the aggression of the verses while also bringing in something extra.

Links:

Facebook:

Track list:

1. I Am The Wolf 03:06

2. Cut ‘Em Loose 04:35

3. Daggers 04:17

4. Houndin’ ya 03:27

5. Nowhere 04:00

Members:

Adam Geurink – Guitars and Vocals

Jon Zimick – Drums

Danny Hartwig – Guitars

Mason Kurth – Bass

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*