Newsfeed

Ahtoh Skald: Giving birth to images from famous films about pirates of the Middle Ages.

Ahtoh Skald – Songs For My Father

Russian folk metal/neoclassical musician Ahtoh Skald have released his new album Songs For My Father. The release was recorded, mixed and mastered by Dmitriy Lutskovskiy and Theodor Borovski. The new release really knows how to work with the association and imagination of the listener, giving birth to images from famous films about pirates of the Middle Ages and sea voyages, as if inviting them on a journey.

Tracklist:

1.Зов Морей (Call of the Seas)

2.Безмятежная Гладь (Serene Smooth)

3.Лишь Простор (Only the vasteness)

4.Call of the Seas (No Vox version)

5.Only the vasteness (Instrumental)

6.Serene Smooth (bonus simple version)

7.Напев Кабестана (Song of Kabestan)

8.Only the vasteness (No Vox old version)

Sound (mixing, mastering) – Dmitriy Lutskovskiy, Theodor Borovski

Vox, lyrics, music – Anton Gruzinskiy

Harps – Alina Moruz, Ivan Lubimov

Cello – Dalatar

Flute – Vadim Piper Petrov

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*