Newsfeed

Doble Cubo: With the altar that symbolically illustrates the hermetic principle of correspondence.

Doble Cubo - Ánima

Doble Cubo is a Chilean band created in the summer of 2012. Its formation is composed of the following members:

– Christian Aravena Hargreaves (Vocalist)

– Jorge Vega Aravena, (Guitarist)

– Rodrigo Pérez Carreno (Bassist)

– Marcelo Rojas Rojas (Drummer)

Its proposal is oriented to deliver, from the experimental medicalization, occult and symbolically structured contents, seeking as a dialectical synthesis to generate a unifying proposal of music and hermetic science. Blackened progressive metal band Doble Cubo released new single Ánima.


Double Cube is the Altar that symbolically illustrates the hermetic principle of correspondence As above, so below; as below, so above leads us to understand that the visible world is a reflection of the invisible world, it is the exact correspondence between the microcosm or various states of being, and the macrocosm or physical plane or world of matter and its phenomena…

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*