Newsfeed

Diatom: Melancholy and emotional involvement are always present.

Diatom – Sól

Diatom is a rock/metal band from Poland. Its music combines rock catchiness, metal intensity and progressive quirks. Be it black metal, jazzrock or classical influences, primitive, technical, abrasive or subtle, Diatom’s melancholy and emotional involvement are always present.

«The band on this album did not duplicate anyone. They have developed their own deep, nihilistic but also energetic climate that penetrates to the core».- Rock Kompas

«The presented musical experiments made me think of Primus, although definitely heavier or a little less groovy Mastodon (…) A bundle of musical associations closes the album of Norwegian avant-garde / black Ved Buens Ende, Written In Waters. It is pure pleasure to review an album like this one». Radio Elita Cafe

Tracklist:

1. Późno i wcale (5:07)

2. Urodzaj (4:26)

3. W innym miejscu (5:02)

4. Wysoko (5:27)

5. Pętla (4:15)

6. Burza (5:28)

7. Sól (5:12)

8. Lakryce (4:21)

9. Na skraju (5:19)

Total Time 44:37

Line-up:

Michał Kulniew – vocals

Jakub Kolan – guitar

Marcin Szkiel – bass

Bartłomiej Sokołowski – drums

   With

Dawid Gorgolewski – keyboards

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*