Newsfeed

Incrypt: Melodic medium paced thrash metal band.

Incrypt - Thrashing Extinction

Incrypt offers melodic thrash metal and the band was formed in Melbourne, Victoria, Australia. Incrypt with Thrashing Extinction (Official Lyric Video)

Thrashing Extinction is a single taken from Inctypt self-titled album Thrashing Extinction released on February 25th, 2022 via Wormholedeath worldwide.

The year – 2000. Hailing from Melbourne! Incrypt are a melodic medium paced thrash metal band, and with blistering relentless live crushing shows guaranteed to make your ears bleed & bang your head. An array of previous albums and countless Live Shows all around Australia. They have shared the stage with many.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*