Newsfeed

Sandro Cuzzetto: Inimitably eccentric progressive psych-rock.

Sandro Cuzzetto – Sign Of The Time

Sign Of The Times is a relevant phrase these days, but also an album from Sandro Cuzzetto. On the album Cuzzetto do everything and the album consist of four medium long songs. The last four EP`s is named inimitably eccentric progressive psych-rock. Cuzzetto according to Amalia Vandergast,  «dirty disco grooves, polyphonic scores, indie psych melodies, uplifting Enya vibes». The music from Cuzzetto is rather complex but accessible and fascinating.

Says, «I am happy to announce that my latest release (a four song EP entitled Sign of the Times) is now available on all streaming sites (Apple, Spotify, YouTube, etc.)».

«As you all know, we live in unprecedented times, and this project focuses on that. There are many styles in this project, but the pocket is definitely the progressive pop/rock genre. Take a listen and drop me a note to let me know what you think!».

«Also, a great shout out to Paul Leonidou for allowing me to use lines form his poem of the same name in the song of the same name. You can check him out».

Sandro Cuzzetto is an educator (Principal and CEO of an Independent school (company) in the Interior of BC), married with five children, a computer tech (previous), a Telecommunication Technician (I have the certificate), B. Arts (English major) and an M. Ed. Oh!, and a multi-instrumental musician.

Tracklist:

1. Sign Of The Times (6:47)

2. Minor Impact (8:49)

3. Civil (6:53)

4. Time (7:33)

Total Time 30:02

Line-up

Sandro Cuzzetto – everything

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*