Newsfeed

Ubruxum: Not your granddaddy’s metal, yank your teeth out to Ubruxum!

Ubruxum - Mucho Bruxismo

The track Mechanically Separated (Official Music Video),

Lyrics:

Chopped to pieces – bloody and small

Keep on screaming – I’m on a roll

Your broken limbs – apart we rip

It is time for – another snip

Mechanically separated

Bone by bone your ribcage is automatically extracted

Neatly packed and shipped to unsuspecting humans

This is a well-oiled machine operating

Day and night in complete darkness

Fitting a device over your head like that

Now through the tunnel skinning your cranium

All bodily fluids collected in the process

Suddenly there are two halves of you

Miscellaneous organs get put aside

Carcasses hanging upside down

Join the others – mechanically separated…

The band states, «Not your granddaddy’s metal, yank your teeth out to Ubruxum!

Ubruxum are an unsigned underground teeth grinding metal band from Toronto, Canada.

This new style of metal fuses intense elements of aggression and brutality, that will make a non-bruxer grind their teeth.

«No laws no religion, only Ubruxum»

Canadian death metal/grindcore band Ubruxum released their new video Mechanically Separated from their debut album Mucho Bruxismo. The release was recorded, mixed and mastered at The Woodshed in Toronto, Canada between March and September 2021. The video was created by the band members themselves with the help of Story Blocks.

Ubruxum was formed in 2019 in Toronto, Ontario by guitarist Jim Kollins and bassist Daniel Andreas. The band is now looking to further establish a solid foundation in the underground death metal scene, locally as well as internationally. Inspired by the criminally insane, the band is currently working on a new concept EP called Bruxumaniacs that they plan to release in May, 2022.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*