Newsfeed

Stalker: The Album is about Everything!

Stalker – Stalker

The band Stalker is FFO: Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Van Halen, Kiss, Pantera. The track The Pain,

Stalker self-titled album Stalker is due for release on February 11th, 2022 via Wormholedeath worldwide. The Album is about Everything. To describe the concept of it all would be very hard. Live your life to the fullest every day.

«Tomorrow it might be to late. The music is a blend of what we grew up with Black Sabbath, Deep Purple, Uriah Heep, Van Halen, Kiss, Pantera just to name a couple of bands that made an impact on us. We just write and record what comes out with no other agenda but having fun.

Formed in 2020 out of Covid-19 pandemic boredom these guys decided to record a diverse metal album. Stalker signed a 4- year recording deal worldwide with Wormholedeath records».

Line Up:

Michael Storck – Lead vocals

(Rising Force, Critical Mass (US), Neon Rose, Paradise (Sweden), Creozoth (US), Masque of Art(Sweden).

Nalle Påhlsson – Bass/backing vocals

(Easy Action, Therion, Treat, Zan Clan, Vindictive, Randy Piper, Brian Robertsson etc).

Dragan Stankovic – Guitar

(Long time friend of Michael, songwriter, and sessionplayer).

Björn Höglund – Drums

(Easy Action, and drummer on several albums for Therion etc

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*