Newsfeed

Wonderlove: Prog from Long Beach.

Wonderlove - All Of The Nightmares

Long Beach is a city located in the south of Los Angeles County in California, on the west coast of the United States, and the band Wonderlove is hailing from this city. The band is a rock band butt hey explores prog and psychedelic music, R&B and even gospel!

Wonderlove (feat. Members Of Perfect Beings, Rival Sons) Release Video For New Single When The Vultures Die.

Steven Andrew Mazzone says, « A grandiose album if ever there was one, but exquisitely bolstered up by marvelous songwriting & masterful musicianship. A brilliant adventure of an aural journey. So glad I could come along for the ride. Highly recommended and may peace and prosperity be on those in the band and all those they hold dear Favorite track: Linger».

There was a time when the award winning band Wonderlove was a celebrated act in Southern California, seemingly poised to break out. But instead, their lives leapt forward to 2020, a year that brought them closer together than ever before – musically at least, since they were spread out over three states. The upcoming album All Of The Nightmares from Wonderlove is the opening of a capsule from an alternate timeline and seeing what time in isolation has created.

They released the successful debut album Getting Of The Revolution and encoured by the feedback they soon began on the second album My Aubmarine  with pretty intense arrangement and the result was 4 music awards and a radio hit single and massive praise from critics.

Credits:

Produced and Recorded by Wonderlove – Chris Paul Overall, Jesse Nason, Bryan McIntyre, Dave Beste, Dicki Fliszar

Mixed by Nic Rodriguez

Mastered by Joe Bozzi at Bernie Grundman Mastering

Technical Director: Jesse Nason

Drums for tracks 2, 3 and 10 recorded by Antoine Arvizu @thecompoundstudio

Drums for tracks 1, 4, 5, 6, 7, 9 recorded by Johannes Luley at My Sonic Temple

Cover Art Painting and Design by Ben Adams @mentalben69

Cover Art Concept and Art Direction by Bryan McIntyre

©2022 Face Down In The Music all rights reserved

Tracklist:

1. Dark Harvest (5:41)

2. On And On (3:07)

3. When The Vultures Die (4:29)

4. Rain Fall Down (4:41)

5. Linger (6:51)

6. Where Did Love Go (3:28)

7. Battles (3:28)

8. The Burden (3:50)

9. Snake Charmer (4:59)

10. Spider Queen (6:18)

Total Time 46:52

Line-up:

Chris Paul Overall – vocals

Bryan McIntyre – guitars

Dave Beste (Rival Sons) – bass

Jesse Nason (Perfect Beings) – keyboards

Dicki Fliszar (Perfect Beings) – drums

Om Ulf Backstrøm (6843 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*