Newsfeed

Stuckfish: With an anthem of hope for a better tomorrow!

Stuckfish - Days Of Innocence

Most of us have many days of innocence when we were children, and maybe some of us have such condition las grown-up. The band Stuckfish likes the phrase Days Of Innocence as their new album is entitled so. The band also states on the song Gamechanger, «You could change the world, you can be the change».

This single from melodic prog rock band Stuckfish is an anthem of hope for a better tomorrow. Hear me, hear me, you can change the world, you can be the change! Stuckfish is a highly acclaimed UK melodic prog band with epic storytelling, and Days Of Innocence is their third album. The band look forward to playing the new songs live during the course of 2022.

Boris Stalf syas, «Stuckfish are playing just the music I love. Great songs and musicianship combined with a superb vocalist. The previous two albums are fantastic and the two tracks from the soon to be released new one are not standing behind».

Recently the band stated about yesterday’s concert, «Wow! What a night that was. A massive thank you to everyone who supported the band at the launch last night. It felt so good to see the place so full. The new songs went down well and we could even see some folk singing along to Calling. Thanks for the amazing feedback too!».

GameChanger (lyrics)

Life is just a masquerade

People taught to be afraid

Of everything

That life can bring

Fear to make us all conform

To the reason we were born

Until too late

Our eyes awake

Hear me, hear me

We can change the world

We can be the change

People together

Something for everyone

Freedom and hope made strong

Silent and unseen it came

Another player in the game

An enemy

Of liberty

But what the seas and trees will know

That everything must come and go

We realise

What’s before our eyes

Hear me, hear me

We can shape the world

Let your flags unfurl

People remember

Things need not stay the same

We can change the game

That we’re playing in.

Tracklist:

1. Age Of Renewal (7:10)

2. Days Of Innocence (8:03)

3. Painted Smile (8:14)

4. GameChanger (5:35)

5. Thief In The Night (6:51)

6. Yearn (7:56)

7. Nevermore (5:35)

8. Different Ways (8:12)

Total Time 57:36

Line-up:

Ade Fisher – guitars

Phil Stuckey – vocals

Gary Holland – keyboards

Adam Sayers – drums

Phil Morey – bass

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6851 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*