Newsfeed

Arsenic Adiction: With vivid and god music and band name!

Arsenic Adiction – Tomb Of Sleep

We could probably not be addicted to arsenic for long time because that use would kill us. A band name as Arsenic Addition is a vivid a good name we definitely could survive.

Line-up:

Tyler Gipson – Guitars

Nate Dahlquist – Drums

Haley Grow (Lady Arsenic) – Vocals, Keyboard

James Kessler – Guitars

Sam Anderson – Bass

The new track Tomb Of Sleep,

Arsenic Addicton is from Salt Lake City and is a symphonic extreme metal band.
The band is for fans Cradle Of Filth, Behemoth, In This Moment, Arch Enemy, Myrkur. The previous very good track Moon & Sun.

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*