Newsfeed

Lorenzo Venza: Instrumental original music with rock-fusion, progressive and groove elements.

Lorenzo Venza - Mind Atlas

Five years ago the debut album Liquid Sky was released by Lorenzo Venza, and now he is back with the sophomore album Mind Atlas. An album with almost 60 minutes of instrumental original music with rock-fusion, progressive and groove elements.

Tracklist:

1. Are We Real (1:58)

2. Shining Thoughts Land (6:36)

3. Cosmic Wave (5:47)

4. Mind Atlas (6:35)

5. The Wonder (6:16)

6. Ehy Boo (6:14)

7. Maybe Tomorrow (5:25)

8. It Was A Joke (5:31)

9. Young Man’s Journey (5:35)

10. Agni’s Breath (6:38)

Total Time 56:35

Line-up:

Lorenzo Venza (Utopia) – Guitars, Vocals, Keyboard programming

Alessandro Patti – Bass

Iacopo Volpini – Drums

Lorenzo Antonelli (Utopia) – Keyboards

   With

Oz Noy (8)

Rocco Zifarelli – Guitar (3)

Peppe Frana (10)

Gabriele Sorrentino

Armando Guit Serafini

Riccardo Fenaroli (Utopia) – Vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7209 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*