Newsfeed

Galeria De Raices: Each song is a painting with a specific message.

Galeria De Raices - Espíritu Y Fuego

The band Galeria De Raices (Roots Gallery) have released a new hot and spiritual album Espíritu Y Fuego (Spirit And Fire). There were 45.38 million people in Argentina in 2020, and four of these played in the band Galeria De Raices.

The concept behind Galería De Raíces is to create and keep open a channel (the gallery), through which works will be exhibited that will allow us to see what is usually hidden from the naked eye (the roots). The artists may be different but the goal of the gallery will always be to communicate what those roots mean, through words and music.

Tha band was born as a solo project of multi-instrumentalist Marcos Ameri around 2017 it has grown into a full band project with Sofia Leegstra (lead vocals), Jeremias Prokopchuk (double bass), Emanuel Vivar (drums) and Marcos Ameri (guitars and keyboards).

The album Espíritu Y Fuego is the third from this creative and exciting band and the album consist of iigeht track running for 37:05 minutes.  Galerria De Racies is an independent music project. Each song is a painting with a specific message. All the works are exhibited in this gallery, which is always open.


Tracklist:

1. Celestial (4:21)

2. Gloria (4:44)

3. Parte De Un Todo (8:08)

4. Ser En Vos (2:04)

5. La Esperanza De Volver A Verte (2:14)

6. Espíritu Y Fuego (7:15)

7. Sin Final (4:24)

8. Antesala (semiacústica) (3:55)

Total Time 37:05

Line-up:

Sofía Leegstra – Vocals

Jeremías Prokopchuk – Contrabass

Emanuel Vivar – Drums

Marcos Ameri – Guitars, keyboards, choirs

   with:

Marcelo Barrera – solo (2)

Santiago Quintraman – vocals (8)

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*