Newsfeed

Malignant Aura: This song is epically doomed out, twin guitared death doom!

Malignant Aura – Abysmal Misfortune Is Draped Upon Me

Malignant Aura`s debut album Abysmal Misfortune Is Draped Upon Me releasing mid 2022 through Bitter Loss Records.

Australian death-doom dealers Malignant Aura have recently shared the opening song from their forthcoming debut album Abysmal Misfortune is Draped Upon M” which is set for release on May 30th on CD and vinyl via Bitter Loss Records. The title track Malignant Aura,

Displaying the artwork of renowned artist Paolo Girardi, Abysmal Misfortune Is Draped Upon Me was recorded by Brendan Auld at Black Blood Audio and mastered by Arthur Rizkm and the sees the quintet delivering a devastating, bleak and devilish death-doom that is reminiscent of early Paradise Lost and Hooded Menace. Pre-orders will be announced soon. The

bcb723 states, «I’m a sucker for any Paolo Giradi cover art and it was what totally drew me in to the first single from the upcoming debut Malignant Aura LP in 2022. Plus, it takes stones to title a song after the band name… usually with mixed results, unless you’re goddamn Motörhead or Iron Maiden. Happy to say there are no mixed results here – this song is epically doomed out, twin guitared death doom of the highest quality. Looking forward to hearing a lot more from this band!».

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*