Newsfeed

Geof Whitely Project: Put out original material in all types of musical formats!

Geof Whitely Project – Stormbringer

The Geof Whitely Project was formed in 2011, it consists of Geof Whitely and special guest musicians, the aim of the project is to put out original material in all types of musical formats from prog rock-rock-pop-electronic-Instrumental. All albums will contain a mix of such musical songs, there’s surely one that will appeal to everyone.

Tracklist:

1. The Bringer

2. Sento il Lupo

3. I Am Me

4. Life on Earth

5. Vulnerable Species

6. Voyager

7. Twilight Lies

8. The Prisoner

9. One Drop of Light

Line-up:

Geof Whitely – All instruments and vocals

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7174 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*