Newsfeed

Bààn: An infectious atmosphere that immediately transports the listener to distant places.

Bààn – Shadowboxing

Shadowboxing is an activity I don’t enjoy but Shadowboxing is an album from Bààn that I enjoy. The band offers an amalgam of rock, krautrock, ambient, jazz and psych. Bààn create an infectious atmosphere that immediately transports the listener to distant places. Bààn is translated from Vietnamese, Table.

Brussels duo Bààn released their impressing debut Reset and therefore we have big expectation to Shadowboxing.  The new album brimming with electronic snacks with a broad armada of influences, and sounds very good and compelling. The album consists of seven pretty long tracks and we really enjoy this shadowboxing. A boxing with few ingredient as Wurlitzer, juno, Roland SH, solina, clavinet, drums,

Tracklist:

1. Delta (6:03)

2. Charlotte (6:45)

3. Dogs (5:50)

4. Sun Line (3:17)

5. Nuit Blanche (7:55)

6. Octopus (7:33)

7. Epilogue (4:41)

Total Time 42:04

Line-up:

Pascal N. Paulus – Wurlitzer, Juno, Roland SH, Solina, Clavinet

Jean-Philippe De Gheest – Drums, Roland SH

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*