Newsfeed

VillainZ: Crazy rock from mars.

VillainZ – Bloody Milk

Marseille is France’s most important port and capital of the Provence-Alpes-Côte d’Azur region and of the Bouches-du-Rhône department. From this beautiful city comes the exciting band VillanZ. They describe themselves as Crazy rock from Mars – VZ save the world!

Bloody Milk is a track taken from The VillainZ upcoming album “Sexy & Arrogant” out via Wormholedeath worldwide.

Two years after the release of the first EP, The VillainZ strike again, this time with a nice LP in due form. Things do not get better, since the bottle and the bat are replaced with blades and flames. Ouch ! As for the music, we’ve got ten in-your-face tracks with monstrous production. The originals confirm the identity of the band, with Jess’ vocals more bewitching and the line-up more solid than ever.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6832 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*