Newsfeed

Daniel Bohn: Builds huge sonic constructs by using versatile and sophisticated structures for his songs.

Daniel Bohn – The Black And White Sea (Remix)

Daniel Bohn says, «I am singer-songwriter from St. Louis, Missouri, focusing on progressive metal, with melodic singing and soundtrack like harmonies».

Daniel Bohn and the track The Vision, from the album Of the Black & White Sea released 17 June and FFO: Dvne, Opeth, Persefone, The Ocean.

Less than a year after St. Louis’ Daniel Bohn released his previous full-length album cColors Of The Land the exceptional artist from Missouri is back with his new progressive epic Divinity. The track Distant Path,

Daniel Bohn creates artistic soundscapes made from prog metal and modern metal with a certain post rock twist in the more atmospheric passages. Following this recipe, Daniel Bohn builds huge sonic constructs by using versatile and sophisticated structures for his songs.

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6862 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*