Newsfeed

Mr Giant & The Broken Stone: It all began with a whisper, the breeze of a dream…

Mr Giant & The Broken Stone - Metamorphosis,

Says, «It was not about being different, or special, much less being important. Will and belief will always be fantastic engines of focus that allow us to give the world the best of us».

Portuguese alternative rock metal band Mr. Giant & The Broken Stone have signed with Wormholedeath a licensing deal for the reissue of their album Metamorphosis, which is due for re-release on April 29th, 2022.

The band, speaking of the album, stated: «Strong influences from hard rock, alternative and metal, this first album “Metamorphosis” is a contemplative and heavy criticism of the mundane way in which society takes care of its most precious asset: Life.” “Famous fate of those who proclaim it, fortunate those who build it. For in the resilience of our being lives the human essence of our heart … Metamorphosis».

It all began with a whisper, the breeze of a dream… It was not about being different, or special, much less being important. Will and belief will always be fantastic engines of focus that allow us to give the world the best of us. And that instinctive reality served the fiery but intense mission to personify this alter ego.

 Track-list:

01 – Already Done

02 – Scream

03 – Lost Island

04 – Desert Streets

05 – Crying For No One

06 – What means… Happiness

07 – The Python’s Cave

08 – Vendetta

09 – Insomnia

10 – Metamorphosis

Line-up:

 Fabio Nunes (Drums), Fábio Jerónimo (Vocals and Guitar), Marco José (Guitar), Philipe Pinheiro (Bass Guitar).

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*