Newsfeed

Vulnficus: ultra-brutal death metal!

Vulnficus - The Incredulous Invocation

Vulnficus is a dynamic duo surfacing the roots of brutal death metal from the US. Formed in the fall of 2021 by W. Sherels – All Instruments and E.Browne – Vocals , Vulnficus attempts to push death metal back to its extreme limits with their debut.

The Incredulous Invocation is the new single of the Brutal Death Metal band V Vulnficus, track #5 taken from their upcoming new EP Invocation will be released in June 10, 2022 via New Standard Elite.

Says, «Like all things in the underground, hearing is believing. Vulnifcus is the real deal and once you hear Inocation, you’ll understand how damn good their music is. Their current desire to evolve and churn out quality content bodes well for a project already crafting material at a level that outshines much of the brutal death metal scene. Vulfnifcus is ultra-brutal death metal».

Link:
Facebook

About Ulf Backstrøm (7231 Articles)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Website

Leave a comment

Your email address will not be published.


*