Newsfeed

S.F. Incorporated: Slayer heaven!

S.F. Incorporated – Dead Skin Mask

Satyrn Studios have release its first LP record, Forever Reigning – A Tribute To Slayer!   S.F. Incorporated release video or Dead Skin Mask (Slayer cover).

S.F. Incorporated have released a grizzly new video for their cover of Slayer`s Dead Skin Mask. The song is from Forever Reigning-A Tribute To Slayer which was released on April 29th via Satyrn Studios.

Forever Reigning – A Tribute To Slayer Track Listing:

1. South Of Heaven – SKROG

2. Show No Mercy – DISINTER

3. Expendable Youth – DISTAL DESCENT

4. Dead Skin Mask – SKULL FUCKERS INCORPORATED

5. Bloodline – EULOGY IN BLOOD

6. Delusions of Savior – DISTAL DESCENT

7. Mandatory Suicide – DISTAL DESCENT

8. Disorder – SLOKILL

9. At Dawn They Sleep – OVERT ENEMY

10. Spill The Blood – BLOAT TOAD11. Divine Intervention- SKROG

12. Raining Blood- SKULL FUCKERS INCORPORATED

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6836 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*