Newsfeed

Déhà & Marla Van Horn: Craft a sound that is equally engaging and menacing, elegant and melancholic.

Déhà & Marla Van Horn - Purification Ritual

The track Purification Ritual, from the upcoming collaborative album Earth And It`s Decay, released by Burning World Records.

Earth And It’s Decay is one of the few releases Déhà is planning on releasing this year and this release sees the Brussels-based multi-instrumentalist collaborating with Polish dark ambient artist Marla Van Horn to craft a sound that is equally engaging and menacing, elegant and melancholic.

There is an overarching sense of hurt and decay that pervades throughout these six tracks, as the duo focuses on slow-moving rhythms, bleak ambiances, angelic voices, and anguished screams that result in a genuinely harrowing and gloomy atmosphere.

Earth and It’s Decay” is out on vinyl and digital download via Burning World Records.

Link:
Facebook Déhà
Facebook Marla Van Horn

Om Ulf Backstrøm (7105 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*