Newsfeed

Bullet Ride: Create chaos!

Bullet Ride – At The Gates Of Hell

Bullet Ride’s debut album At The Gates Of Hell, was released on January 21, 2022, via Music-Records. The track Somewhere Else,

Band comments:

«In the chaos that we create, wreck of concrete, rocks and chemicals, what would be our future? The end of the humankind will be a good thing for life for sure … meanwhile, the World is on Fire».

Bullet Ride is a metal band from the Paloise region (France) formed in 2014. For 2 years, the quintet dusted off Thrash and Heavy standards and alternated concerts and line-up changes. From 2016, the stabilized group devoted itself to its own repertoire, which received a good reception from the public during concerts.

With a solid set of effective heavy / thrash songs, Bullet Ride is working on their debut album, which promises a powerful and melodic metal. Album recording finished in August 2020, the mix will be entrusted to Pierre-Emmanuel Pelisson (Molly Hatchet, P. Campbell, Born Again, etc.).

Manu Dal Grande – Lead Vocals

Alexandre Duffau – Guitars & Backing vocals

Philippe Hernandez – Guitars

Stéphane Laborde – Bass guitar

Thibaut Meunier – Drums

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6684 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*