Newsfeed

Crossbones’ Creed: Hard rock and Winter Games.

Crossbones' Creed – Willow

Sochi hosted the 2014 Winter Olympics and the 2014 Paralympic Winter Games. Crossbones’ Creed is a hard rock band from Sochi, Russia and was founded in the mentioned years of the Winter Games. The band have released new single The track Willow,

The release was recorded at the band’s home studio Cb’C Studios, and mixed/mastered in Brazilian Turned Up Studio by Marcos Pereira..

For the first 2 years it was called Crossbone”s and played hard rock covers from the 70s-80s. In 2020, the debut album Troublemaker was released and received the highest ratings from print and online publications around the world. Tracks from it are in the rotation of dozens of Internet and FM radio stations in the USA and Europe. Right now the band is working on their second full length album that will be released in Spring 2022 and the track Willow is a taster of what the band now can create. The track Troublemaker,

Link:
Facebook

Om Ulf Backstrøm (6811 Artikler)
Mitt hovedfokus er musikk som er basert på progressiv tenking. Jeg er på ingen måte ensporet innen musikksmak, i likhet med intensjonen bak prog. Sjangerbegrepet er egentlig temmelig uinteressant annet enn til å gi en pekepinn om hva slags musikk det er snakk om i en anmeldelse. Jeg søker god musikk for å utfordre meg som lytter. God musikk til å trigge mine musikalske smaksløker, og til å sette i gang mine refleksjoner. Da er sjansen stor for at jeg utvikler meg og lærer, noe som bør være drivstoff for et hvert menneske. Fordi det å lære og utvikle seg er noe som tilfører livet en nødvendig porsjon "krydder". Slikt krydderet finner man blant annet i musikk. Ikke overraskende mener jeg at progressiv musikk har den fineste "smaken". På den annen side kan musikk med eller uten progressive elementer være godt nok til hverdags. Til fest derimot holder bare rendyrket prog! Må jo også få med at jeg rimelig kritisk, og jeg mener at det lages mye prog som er i beste fall uinteressant, og faktisk mye som er pinlig dårlig. Heldigvis oppveies dette av ekstremt dyktige aktører som for eksempel: Flower Kings, Mostly Autumn og White Willow, for å nevne noen tilfeldig valgte.
Contact: Hjemmeside

Skriv en kommentar

Din email adresse vil ikke bli vist offentlig.


*